Sunday, May 27, 2012

Više o YES


Your Experience of Serbia (YES) je namenjen turistima koji dolaze u Srbiju i zainteresovani su da nauče najosnovnije fraze na srpskom jeziku kao i da imaju praktične informacije pri ruci.

Za razliku od uobičajenih vodiča i jezičkih knjiga, ovaj material daje najosnovnije izraze za situacije u kojima turista može da se nađe kao i savete šta pojesti, popiti i posetiti. Označena su neka tipična jela za to podneblje kako bi turista mogao lakše da se snađe u restoranu. Naravno, lista jela i pića nije potpuna zbog ograničenog prostora.

Data je i lista nekih znamenitosti i prirodnih lepota. To je dato kao indikacija, jer turisti koji po prvi put idu u neku zemlju obično žele da znaju šta je interesantno da se obiđe. Ideja je da datu listu i mapu koriste kao inspiraciju za organizovanje svog putovanja, a ako imaju interesa za neku od datih znamenitosti ili region, mogu da potraže detaljnije opise i preporuke na drugim sajtovima.

U poruci Kako koristiti YES je dato kako ga najlakše odštampati. U poruci Novo na sajtu: YES možete saznati više o specifičnostima ovog materijala.

YES možete naći na stranici Download [18+].

No comments:

Post a Comment