Sunday, November 29, 2015

SuperŠkola

SuperŠkola je učionica na internetu za đake 5-8. razreda čija je svrha da deci i roditeljima olakša učenje i praćenje gradiva od kuće.

Izrada sadržaja SuperŠkole je trajala oko 18 meseci, a u produkciju je bilo uključeno oko 40 ljudi, prevashodno nastavnika, lektora i recenzenata.

Osnovni sadržaj SuperŠkole su video lekcije iz 4 predmeta - Srpskog jezika, Matematike, Fizike i Hemije. Lekcije prosečno traju oko 10 minuta, a obogaćene su postupno rešenim zadacima, crtežima, animacijama, ispisima i eksperimentima. Bitno je napomenuti da ovih 700 lekcija u potpunosti prate plan i program Ministarstva prosvete Repblike Srbije, a da se SuperŠkola može (uz internet konekciju) koristiti na računaru, tabletu ili pametnom telefonu.

Osim video lekcija postoji dosta dodatnih sadržaja koji mogu biti od koristi đacima - elektronska komunikacija sa nastavnicima SuperŠkole koji u najkraćem mogućem roku rešavaju svaki đački problem, testovi za proveru znanja sa velikom bazom pitanja, testovi namenjeni pripremi mature, interaktivni periodni sistem elemenata, sažeta znanja iz matematike i video lekcije o praktičnom i sigurnom korišćenju računara i interneta.

Kako smo čuli od kreatora SuperŠkole, iskustva prošlogodišnjih korisnika su više nego dobra. SuperŠkola je u anketama o kvalitetu sadržaja dobila prosečnu ocenu 4,5, a čak 88% korisnika je reklo da će se i ove školske godine pretplatiti na SuperŠkolu.

Više informacija o SuperŠkoli možete pronaći na sajtu www.superskola.rs gde je moguće pogledati kako izgledaju video lekcije i ostale dodatne funkcionalnosti koje ova sjajna usluga nudi.
SuperŠkola funkcioniše po principu pretplate, a za ono što nudi, cene su veoma povoljne.


U saradnji sa SuperŠkolom, posetiocima  sajta Slovce je omogućeno 10% popusta na, već povoljne cene SuperŠkole. Prilikom pretplate, u polje "Oznaka promotera" upišite broj 1015 i sistem će vam automatski obračunati 10% popusta ili samo kliknite na baner SuperŠkole na stranici Oglasi/Ads.  

No comments:

Post a Comment