Thursday, November 15, 2012

Specijalni poziv za škole srpskog jezika u dijaspori

Slovce poziva škole (dopunske nastave) srpskog jezika u inostranstvu da postave besplatan oglas na ovom sajtu.

Kako reklamirati školu?

        Za to pošaljite Vaš oglas na e-mail slovceblog@gmail.com. Za više informacija pročitajte  

        i/ili
       Za to pošaljite zahtev i eventualno bener na slovceblog@gmail.com .

Zašto reklamirati školu?

Iako se sve više škola srpskog jezika u svetu zatvara, ipak ima još škola koje rade. One se skoro svake godine susreću sa neizvesnošću da li će opstati sledeće godine zbog malog broja učenika. 

I dalje postoji izvestan broj roditelja širom sveta koji bi rado želeli da upišu decu u školu srpskog jezika, ali su informacije o tim školama često vrlo ograničene ili ih nema uopšte. Ponekad se pojave članci u novinama o školama srpskog jezika u dijaspori, ali često izostane adresa škole, kontakt telefon, a ako škola nema svoj sajt, gotovo je nemoguće pronaći je. To je vrlo obeshrabrujuće za roditelje koji su se tek preselili u novi grad i nisu u kontaktu sa drugim ljudima iz bivše Jugoslavije.

U današnje vreme, u eri interneta, imate mogućnost da reklamirate svoju školu besplatno online na Slovcu i da promovišete ono što radite. Svakim danom sve više ljudi posećuje Slovce i zbog toga se Slovce često pojavljuje na prvoj stranici na pretraživačima, tako da zainteresovani mogu na lak način da dođu do informacija o Vašoj školi.  

No comments:

Post a Comment