Thursday, December 20, 2012

Komercijalni oglasi na Slovcu

Od sada možete da objavite komercijalne oglase na Slovcu na stranici za oglase.

Pod komercijalnim oglasom se smatraju oglasi za davanje privatnih časova,  prodaja novih i polovnih knjiga, prodaja CD-ova ili software-a i slični oglasi.

Oglasi moraju da budu u vezi sa srpskim jezikom ili nekim od slovenskih jezika iz bivše Jugoslavije.

Kako dati komercijalni oglas na Slovcu?
  1. Tekst oglasa pošaljite na slovceblog@gmail.com ili u imejlu opišite šta želite da oglasite, a Slovce će u dogovoru sa Vama sročiti tekst oglasa. Tekst oglasa može da bude na srpskom (ili nekom od slovenskih jezika iz bivše Jugoslavije), engleskom ili holandskom jeziku.
  2. Da bi se Vaš oglas pojavio na sajtu neophodno je da podržite Slovce svojom donacijom od 10 evra za godinu dana kako bi Slovce moglo da pokrije deo troškova održavanja sajta. Da biste donirali Slovce, kliknite na dugme ‘Donate’ u desnoj koloni bloga (donacije rade samo preko www.slovce.blogspot ; link ne radi preko www.slovce )
 Vaš oglas će biti postavljen na stranicu Oglasi / Ads čim donacija bude bila primljena i stajaće na sajtu godinu dana (godinu dana od momenta objavljivanja) ili kraće ukoliko to želite. Ako želite, Slovce može da objavi i poruku u vezi sa Vašim oglasom na prvoj strani bloga (besplatno) kako bi se Vaš oglas češće pojavio u pretraživačima.
3.       
4.       Po isteku godinu dana od postavljanja Vašeg oglasa, Slovce će Vas kontaktirati da biste obnovili oglas.

Nekomercijalni oglasi
Ukoliko tražite nastavnika srpskog jezika za časove u inostranstvu ili knjige i CD-ove za učenje jezika, možete da date oglas pomoću pravila datih u poruci Pravila za davanja oglasa na Slovcu ili ukoliko promovišete rad dopunske škole srpskog jezika ('Specijalni poziv za škole srpskog jezika u dijaspori'). Ovakvi oglasi spadaju u nekomercijalne oglase. Donacija nije neophodna, ali bi bila značajna za razvoj sajta.

No comments:

Post a Comment